Treenaaja kauhuissaan: ”Madonnaa ei voi verrata naisten ulkonäköön”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Madonna on pysynyt jo usemman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan veli, Christopher Ciccone, kertoi äskettäin Madonnan miessuhteiden olevan karmivia, sillä hän ei käsitä 52-vuotiaan siskonsa ihastusta itseään paljon nuorempiin miehiin. Nyt Madonna kauhistuttaa ulkomuodollaan.

Taannoin oman kuntosaliketjun avannut Madonna panostaa treeneihin kunnolla, mikä näkyy myös tähdestä otetuissa tuoreissa kuvissa. Madonnan käsivarsissa pullistelevat nimittäin suuret lihakset, mikä viittaa siihen ettei laulaja halua olla kovin naisellisen näköinen. Katso kuvat tästä.

Madonnan henkilökohtainen valmentaja Tracy Anderson on kritisoinut poptähteä rajusti, sillä Anderson on nähnyt paljon vaivaa saadakseen Madonnalle hiukan enemmän naisellisia muotoja. Nyt työ on mennyt hukkaan, sillä Madonna ei ole päässyt eroon miehisyydestään.

– Autoin Madonnaa muutaman vuoden ajan, jotta hänestä tulisi naisellisempi. Nyt hän rakentaa itselleen lihaksistoa, mutta kehon rasvaprosentti on pienentynyt. Madonna ei toimi treeniohjeiden mukaisesti, mikä on näkyvissä hänen ulkomuodossaan, Tracy Anderson kertoi The Sun –lehdelle.

– Olen tehnyt yhteistyötä muiden muassa Jennifer Anistonin, Gwyneth Paltrow’n ja Naomi Campbellin kanssa. Madonnaa ei voi tällä hetkellä edes verrata näiden naisten ulkonäköön. Hän ei kuuntele minua, vaikka haluaa apuani. Olen turhautunut ja pahalla päällä.