Farrah Abraham seksikkäissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Teen Mom on amerikkalainen realitysarja, jota alettiin esittämään MTV-kanavalla vuonna 2009. Ohjelma on jatkoa 16 and Pregnant -sarjalle. Teen Mom esittelee nuorten äitien arjen ja sen, mitä he tekevät lapsensa puolesta. Nyt yksi teiniäideistä näyttää seksikkyytensä kameralle.

Kyseessä on 19-vuotias Farrah Abraham, joka on nyt myös Miss Toukokuu. Valokuvaaja J. Anthony teki tytöstä otettujen kuvien avulla vuoden 2012 kalenterin, nimeltään Mastering the Art of American Motorcycles. Abrahamilla on kuvissa yllään paljastavat intiaanityyliset vaatteet. Kuvat esittelevät teiniäidin näyttävän vartalon. Nuori nainen poseeraa muiden muassa moottoripyörän kanssa. Kuvaaja J. Anthony piti yhteistyötä onnistuneena, sillä Abraham osasi toimia oikein kameran edessä.

– Tapasin Farrah Abrahamin ensimmäisen kerran Omaha-muotitilaisuudessa. Olin siellä kuvaajana ja juttelin hänen kanssaan hetken. Selvisi, että hän olisi kykeneväinen kalenterin tekemiseen. Oli hienoa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä, koska hänellä on ammattimainen asenne. Tämä oli ensimmäinen iso valokuvaprojektini. Farrah Abraham on upea nainen, J. Anthony kertoi E! Online –julkaisulle.

Taannoin Kim Kardashian kirjoitti blogiinsa räväkkää vuodatusta MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjassa nähtävistä teiniäideistä. Kimin mukaan sarja on tuonut teiniäitien elämään muiden muassa glamouria. Nuoret äidit Amber Portwood ja Jenelle Evans eivät kuitenkaan nielleet kritiikkiä suoralta kädeltä, vaan haukkuivat Kardashianin julkisesti. Naiset ihmettelivät Kimin mielipidettä, sillä tämä itse on tehnyt nettiin vuotaneen pornoelokuvan nuoressa iässä. Tutkimuksien mukaan 16 and Pregnant –ohjelman aloittamisen jälkeen teiniraskauksien määrä on myös laskenut.