Näyttelijäkomistus pokasi 32 vuotta nuoremman – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Jeff Goldblum teki aikoinaan ensimmäisen pääroolinsa elokuvassa Kärpänen. Vastanäyttelijänä miehellä oli tuolloin Geena Davis. He rakastuivat ja menivät naimisiin vuonna 1987. Liitto päättyi avioeroon kolme vuotta myöhemmin. Tämän jälkeen Goldblum on pitänyt hiljaiseloa suhdeuutisissa, mutta nyt hän on löytänyt itselleen uuden rakkaan.

Kyseessä on 26-vuotias malli ja perijätär Lydia Hearst-Shaw. Tuoreissa kuvissa Goldblum nähdään suutelemassa Hearst-Shawn kanssa Los Angelesissa. Pariskunta oli käynyt syömässä lähellä sijaitsevassa ravintolassa, eivätkä he välittäneet herättämästään huomiosta. Goldblum piteli kuvien perusteella tiukasti kiinni rakkaastaan. Jeff Goldblum on tapaillut ennenkin itseään huomattavasti nuorempia naisia, sillä vuonna 2009 hän tapaili muiden muassa 21-vuotiasta Tania Raymondea. Lydian kanssa Jeffillä on ikäeroa 32 vuotta.

Jeffrey Lynn ”Jeff” Golblum on 58-vuotias amerikkalainen näyttelijä. Mies on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Jurassic Park, Independence Day, Man of The Year, The Switch ja Morning Glory. Viimeisin oli ensi-illassa 14. tammikuuta. Goldblum on näytellyt myös Kova Laki –sarjassa vuosina 2009-2010. Goldblum lopetti näyttelemisen sarjassa kesällä 2010, sillä häntä huolestutti liikaa kyseisen sarjan epävarma tulevaisuus.