Lea Michele sai tosielämän jättikeikan – yli satamiljoonaa katsojaa!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomeen viime vuonna rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunottaresta, Lea Michelestä, oli taannoin verkossa näyttävä kuvakooste neitokaisen parhaista vuoden 2010 kuvista. Joissakin otoksissa Lea Michele oli joidenkin mielestä jopa liian seksikkään näköinen.

Nyt Lea Michele aikoo olla mukana amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotisessa loppuottelussa, Super Bowlissa. Tähti ei tyydy kuitenkaan pelkkään katsojan rooliin, sillä hän laulaa stadionilla. E! Online -julkaisun saamien tietojen mukaan Lea Micheleä on pyydetty laulamaan America the Beautiful ennen varsinaisten pelien alkua. Lea Michele ei ole kuitenkaan ainoa tähti, joka stadionilla esiintyy. Christina Aguilera on lupautunut laulamaan kansallislaulun, ja Black Eyed Peas on myös aikeissa esiintyä. Bridgestonesin Super Bowl XLV pelataan helmikuussa.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.