Pinkin video shokeeraa: ”Maailma osaa olla todella julma”

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supertähti Pink hämmästytti viime vuonna voimakkailla mielipiteillään lastenkasvatuksesta. Laulaja sanoi tuolloin lasten kaipaavan fyysisiä rangaistuksia pahanteosta. Tähti itse on muuttanut omilleen sangen nuorena, mutta hän muistaa yhä isänsä kurittaneen häntä. Tämän isä teki kuitenkin Pinkin mielestä aiheesta, sillä hän oli kuriton ja taisteli auktoriteettejä vastaan. Nyt Pink on julkaissut uusimman musiikkivideonsa, mutta se ei sovellu heikkohermoisille. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Pinkin F**kin Perfect –musiikkivideo on kokonaisuudessaan surullisen oloinen tarina siitä, miten väärin kohdeltu lapsi kasvaa aikuiseksi. Video tekee katselijan olon epämukavaksi, mikä on Pinkin mukaan videon tarkoitus. Laulaja kertoo kotisivuillaan kyseessä olevan lapsen hätähuuto. Pink haluaa puuttua siihen, miten lapsia kasvatetaan väärin. Videolla nähdään nuori nainen, joka muistelee lapsuuttaan. Häntä kiusataan lapsena, syrjitään ja rangaistaan. Kaikki tämä johtaa syömishäiriöihin ja viiltelyyn.

– Henkiset ongelmat ovat riesana jo lapsilla, mutta osa näistä ongelmista olisi parannettavissa oikealla suhtautumisella. Ongelmat ratkotaan puhumalla, ja tässä musiikkivideossa puhumista ei käytetä apuna. Näin lapsesta varttuu itsetuhoinen aikuinen, joka ei kunnioita itseään, Pink kertoo kotisivuillaan.

– Minun sisälläni kasvaa pieni lapsi, ja tämä video on tavallaan tehty myös hänelle. Minä aion kertoa lapselleni kaikin keinoin, että olen aina hänen tukenaan ja turvanaan tässä pahassa maailmassa. Minä haluan opettaa lapselleni sen, että maailma osaa olla todella julma. Kauneus täällä pitää osata nähdä.