Rocktähti oli sokeutua – heitettiin makkaralla silmään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Tom Meighan tunnetaan Kasabian-yhtyeen laulajana. Keikkoja bändi on tehnyt vuodesta 1999 saakka. Sen suosituimpia kappaleita ovat olleet muiden muassa Reason is Treason, Cutt Off, Empire, Me Plus One, Fire, Vlad The Impaler ja Underdog. Laulaja Meghan oli valitettavasti taannoin vaarassa sokeutua.

Kasabian oli tuolloin keikalla ja solisti Tom Meighan esitti kappaletta Vlad The Impaler. Yhtäkkiä yleisön joukosta lensi makkara, joka osui Meighania silmään. NME-lehti haastatteli nyt Meighania, joka vieläkin ihmettelee tilannetta suuresti. Hän ei ole koskaan aikaisemmin ollut tilanteessa, jossa hänen päälleen heitetään lihaa. Pahinta kaikessa oli se, että silmään tuli pahoja vaurioita. Lääkäri sai onneksi hoidettua vaaratilanteen, ja Meighan säilytti näkönsä.

– Makkara lensi aivan yllättäen. En tiedä kuka sen heitti, mutta jos joskus saan tietää niin se makkara on sitten hänen silmässään. En ole paha mies, mutta tuo oli minua kohtaan väärin. Makkara makkarasta, eli silmä silmästä. Nyt olen kunnossa, joten kaikki on hyvin, Tom Meighan kertoi NME-lehdelle.

Thomas ”Tom” Peter Meighan on 30-vuotias englantilainen muusikko. Kasabian-yhtyeen alkuaikoina mies herätti huomiota kärjistetyillä mielipiteillään Pete Dohertystä, Justin Timberlakesta ja Julian Casablancasta. Meighan moitti myös aikoinaan Simon Cowellia. Hän ei nimittäin hyväksynyt sitä, että Cowell päästi Susan Boylen julkisuuteen. Meighan uskoo nimittäin julkisuuden kiduttavan Boylen hengiltä.