X Factorin juontajapestistä kiistaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

X Factor on brittiläinen musiikkilahjakkuuksien etsintäohjelma, jonka loi aikoinaan Simon Cowell. Tällä hetkellä Cowell luotsaa kyseistä ohjelmaa Yhdysvaltoihin, mutta tuomarivalinnat ovat edelleen kesken.

Cowell itse haluaisi tuomaripöydän taakse muiden muassa brittiläisen poptähden Cheryl Colen, mutta tämä ei saa kannatusta ohjelmaa esittävältä Fox-kanavayhtiöltä. Foxin mukaan Cole ei ole vielä tarpeeksi tunnettu maassa. Nyt The Sun -lehti kertoo uutisen, joka liittyy kyseisen Yhdysvaltain X Factor -ohjelman juontajavalintaan.

Lehden saamien tietojen mukaan ohjelman juontajana tullaan näkemään mahdollisesti Steve Jones. Mies on juontanut aikaisemmin muiden muassa Let’s Dance for Comic Relief –ohjelmaa. Jonesin valinta juontajaksi saattaa The Sun -lehden tietojen mukaan pohjautua tähden aikaisempaan juontamistyyliin.

Uutinen tuli yllätyksenä X Factorin brittiversion juontajalle, Dermot O’Learylle. Mies nimittäin oletti olevansa suurella todennäköisyydellä ykkosvalinta Yhdysvaltain versioon. Palkka Yhdysvaltain X Factor -ohjelman juontamisesta on 1,45 miljoonaa euroa, joten ilmaiseksi tätä työtä ei tarvitse tehdä.

Steve Ashton ”Steve” Jones on 33-vuotias walesilainen televisiojuontaja, näyttelijä ja malli. Jones nousi aikoinaan julkisuuteen Esquire-lehden mallina. Mallityön jälkeen hän siirtyi juontamaan televisio-ohjelmia. Jones esiintyi monissa Channel 4 -kanavan ohjelmissa, juontajaparinaan Miquita Oliver. Viime vuonna Jones juonsi Argentiinassa BBC:n uutta ohjelmaa, nimeltään 101 Ways to Leave Gameshow. Jones on ollut parisuhteessa muiden muassa Pamela Andersonin, Halle Berryn ja Hayden Panettieren kanssa.