Diane Kruger on Hollywoodin näyttävimpiä kaunottaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime aikojen syrjityimmistä kaunottarista on ehdottomasti Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty.

Viime aikoina Diane Kruger on kuitenkin nähty entistä useammin otsikoissa poseerattuaan muiden muassa julkkisjuhlissa yhdessä miesystävänsä, Dawson’s Creek -teinisarjasta tutun Joshua Jacksonin, kanssa. Tällä kertaa näyttävä neitokainen on kuvattu Vogue-lehden julkkisjuhlissa Pariisissa. Hän oli pukeutunut juhliin runsaasti paljasta pintaa esitelleeseen cocktail-mekkoon.

34-vuotias saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.