Täydellinen nainen pokasi kollegansa pikkuveljen – romanttinen päivällinen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Eva Longoria oli pari viikkoa sitten monien muiden julkkistähtien tavoin mukana Golden Globe -palkintogaalassa. Longorian musta iltapuku nosti rintamuksen todelliseen päärooliin. Nyt Longoria on jälleen otsikoissa, mutta tällä kertaa suhde-epäilyn vuoksi.

Kyseessä on näyttelijä Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Uutiset kertoivat taannoin miehen viettäneen monia öitä Longorian luona, mutta suhteelle ei tuolloin saatu yrityksistä huolimatta virallista vahvistusta. Celebuzz-julkaisun saamien tuoreiden tietojen mukaan kohupariskunta oli keskiviikkona päivällisellä Hollywoodissa. Eduardo Cruz yritti väistellä uteliaiden katseita poistumalla ravintolasta takaoven kautta, mutta epäonnistui yrityksessään.

Taannoin Eva Longoria oli otsikoissa ravintolaimperiuminsa vuoksi, sillä imperiumi meni konkurssiin. Kaikista ongelmistaan huolimatta Eva Longoria ihastutti äskettäin fanejaan julkaisemalla seksikkään kuvan itsestään Twitter-blogissaan. Eva Longoria erosi viime vuonna Tony Parkerista, mutta heidän välinsä ovat säilyneet hyvinä. Ex-pariskunta nähtiin lounastamassa yhdessä joulukuussa, joten heidän väliensä uskotaan olevan kunnossa.