Geri Halliwell paljasti timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki bändiuransa jälkeen erittäin menestyksekästä soolouraa, ja äskettäin hän vihjasi julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä. Nyt Halliwell nähdään seksikkään näköisenä uusissa bikinikuvissa.

Tuoreet kuvat otettiin Liz Jonesin haastattelun yhteydessä. Kuvissa Geri halliwell nähdään monissa erilaisissa pienissä bikineissä. Kaunottaren vartalo on todella upea. Tähti on kamppaillut painonsa kanssa jo monia vuosia, sillä hänen kerrottiin kärsineen syömishäiriöstä noin viisi vuotta sitten. Tällä hetkellä Geri Halliwell näyttäisi olevan kuitenkin todella hyvässä kunnossa, ja kaunottaren treenattu vartalo ei ole liian laiha. Halliwell on tuoreissa kuvissaan myös sangen onnellisen oloinen, ja haastattelussa hän kertoi syyn tähän.

– Olen löytänyt rakkauden. Miesystäväni on nimeltään Henry Beckwith, mutta olemme olleet yhdessä jo pian kaksi vuotta. Vasta nyt tiedän rakastavani häntä todella paljon. Hänellä on lentolupakirja, jolla hän saa lentää helikopteria. Istuskelen kopterissa hänen vierellään, ja annan elämäni hänen käsiinsä. Luotan häneen ja hän luottaa minuun, Geri Halliwell kertoi Liz Jonesille.

– Henryllä ja minulla on myös lapsi, Bluebell. Tyttäreni on meille aarre ja olen onnellinen hänen olemassaolostaan. Tyttären syntymä sai minut miettimään syitä kiireelle ja vaikealle elämälleni. Tajusin perheeni olevan minulle etusijalla, ja se oli hyvä tajuta tässä iässä. Olen vasta 38-vuotias, joten minulla on vielä paljon vuosia elettävänä.