Johnny Depp ihastui Venetsiaan – osti oman palatsin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on tehnyt suurostoksen Venetsiasta. Deppin tuorein elokuva The Tourist kuvattiin Venetsiassa. Kuvausten aikana Depp ihastui Venetsiaan, ja hän halusi hankkia sieltä itselleen talon.

Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan Depp on nyt ostanut itselleen 13,5 miljoonan dollaria maksaneen palatsin. Dona Sangiantoffetti -palatsista käytiin tarjouskilpailu, mutta Depp ei luovuttanut. Palatsi sijaitsee Grand Canalilla Santa Crocean alueella. Rakennus pitää entisöidä, mutta se ei haittaa näyttelijätähteä.

Kaikissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa Jack Sparrowia näytellyt Johnny Depp lupautui uusimpaan elokuvaan ennen kuin käsikirjoituksen kirjoittamista oli edes aloitettu. Geoffrey Rush oli myös kiinnostunut näyttelemään Hector Barbossaa ja Ian McShane näyttelee tunnettua merirosvo Mustapartaa. Penelope Cruz näyttelee Mustaparran tytärtä, johon Jack Sparrow tuntee suurta vetoa. Elokuvan kuvaukset alkoivat 14. kesäkuuta 2010 ja sitä kuvattiin Pinewood Studiossa Englannissa sekä suurelta osin Havaijilla. Elokuva on maailman ensi-illassa 20. toukokuuta 2011 ja se toteutetaan Disney Digital 3D-versiona.