Justin Bieber avoimena: ”14-vuotias tyttö on minulle liian nuori”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Bieber oli vastikään otsikoissa elokuvatreffiensä takia. Poika oli Selena Gomezin kanssa elokuvissa, ja he kävivät katsomassa No Strings Attached -elokuvan.

Selena Gomez on 16-vuotiasta Justin Bieberiä kaksi vuotta vanhempi, mutta tämä ei haittaa Bieberiä. Bieber on yhdistetty aikaisemmin myös muihinkin itseään vanhempiin naisiin, eikä hän ole pistänyt sitä pahakseen. Poika on suudellut Kate Perryä ja Rihannaa, eikä hän oman mielipiteensä mukaan koe ikäeroa vastenmieliseksi. Häntä ei haittaa tytön ikä, kunhan tämä ei ole nuorempi kuin hän itse. Kaikesta tästä Justin Bieber kertoi The Tonight Show With Jay Leno -ohjelmassa.

– Olin Golden Globe -gaalassa lavalla 14-vuotiaan True Grit -elokuvasta tutuksi tulleen Hailee Steinfeldin kanssa. Tyttö on todella lahjakas ja hän on kaunis. En kuitenkaan ole kiinnostunut hänestä, sillä hän on liian nuori. Vaikka hän näyttääkin ikäistään vanhemmalta kameran edessä, niin se ei muuta häntä vanhemmaksi. Hän on vasta 14, mutta minä täytän pian 17 vuotta. Minä pidän vanhemmista naisista, Justin Bieber kertoi Jay Lenolle.

16-vuotias Justin Bieber ja 18-vuotias Selena Gomez on nähty julkisuudessa useasti hempeissä tunnelmissa. Äskettäin Justin lähetteli rakkaalleen kuvaviestejä kuvaussession tiimellyksessä. Justin joutui riisumaan kuvauksissa paitansa, ja sen jälkeen mies otti itsestään kuvia ja kertoi lähettävänsä ne tyttöystävälleen.