Kimin jättituloista peräti 10 prosenttia kirkolle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian oli joulukuussa tehdyn laskelman mukaan maailman parhaiten ansaitseva realitytähti. Kim tienasi viime vuonna kuusi miljoonaa dollaria. Nyt kaunotar on otsikoissa hyväntekeväisyyden takia. Kim Kardashian kertoi tästä E! Online -julkaisulle.

– Minä lahjoitan kaikista tuloistani kymmenen prosenttia kirkolle. Teen tämän joka vuosi. Ostin äskettäin itselleni 115.000 dollaria maksavan kellon, mutta ei se tee minusta pahaa ihmistä. The Dream Foundation -hyväntekeväisyysjärjestö on yksi kohteistani. Monille suuri rahamäärä voisi olla ongelma, mutta sitä se ei ole minulle. Minulla on hyvä tiimi, joka osaa auttaa minua sijoittamaan ja lahjoittamaan oikeisiin kohteisiin.

– Kyse ei ole pelkästään auttamisesta. Tärkeintä on löytää yhteys siihen kohteeseen, jota haluaa auttaa. Minä haluan tietää, että kaikella on tarkoituksensa. Ilman yhteyttä tarkoitusta ei voi olla. Kaikella on merkityksensä.

Kim Kardashian kuvattiin äskettäin Los Angelesissa tiukoissa farkuissa ja pienessä topissa. Kaunottaren ulkomuoto on kuitenkin muuttunut verrattuna tähden aikaisempaan ulkonäköön. Jalat näyttävät hoikemmilta, kuten myös Kardashianin kasvot.

Peppu on kuitenkin pysynyt muhkeana, joten siltä osin kaunotar on edelleen oma itsensä. Kimin sisko Kourtney Kardashian kertoi taannoin laihduttaneensa 20 kiloa vuodessa. Fanit epäilevät Kimin tähtäävän nyt samaan päämäärään.