Nainen väittää räppärin suunnitelleen WTC-iskut – ja raiskanneen hänet

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, lukeutuu maailman menestyneimpiin artisteihin, joten tilipussissa riittää vääntöä mukaviin reissuihin. Tuorein lomamatka tuli tosin hieman kalliiksi, sillä hänen vuokraamansa huvijahdin viikkohinta oli huimat 850.000 dollaria. Nyt eräs nainen haluaa osan P. Diddyn rahoista.

Radar Online -julkaisu kertoo naisen olevan nimeltään Valerie Joyce Wilson Turks. Nainen on haastanut P.Diddyn oikeuteen, sillä hän haluaa artistilta korvauksia. Wilson Turks syyttää P. Diddya ja tämän ex-tyttöystävää Kim Porteria Yhdysvalloissa vuonna 2001 tapahtuneista World Trade Centerin terrori-iskuista. Naisen mukaan iskun suunnittelussa oli mukana myös Rodney King.

Tämän lisäksi Wilson Turks väittää P. Diddyn varastaneen hänen pokeripelimerkkinsä, joiden yhteenalaskettu arvo on naisen muistikuvan mukaan todella suuri. Korvausvaatimukset eivät pääty kuitenkaan vielä tähän. Valerie Joyce Wilson Turks on nimittäin varma, että P. Diddy on hänen 23-vuotiaan poikansa isä. Kaikkien näiden seikkojen takia nainen vaatii 900 miljardia elatusapua, sekä 100 miljardia muita korvauksia.

Wilson Turks kertoo myös lausunnossaan P. Diddyn, Kim Porterin ja Rodney Kingin raiskanneen häntä useita kertoja menneisyydessä. Myös naisen lapsia on käytetty hyväksi. Radar Online -julkaisun saamien tietojen mukaan tuomioistuin ei ole täysin vakuuttunut Wilson Turksin lausunnon paikkansapitävyydestä, sillä muiden muassa naisen laatima teksti oli täynnä virheitä. Hän vaati myös lähestymiskieltoa, mutta tuomari kieltäytyi antamasta sitä. P. Diddyyn kohdistuneet syytökset käsitellään kuitenkin oikeudessa 31. tammikuuta.