Räppärille syyte törkeästä huumerikoksesta – hymyili pidätyskuvassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen laulaja-tuottaja Bruno Mars on vielä suhteellisen tuntematon nimi kotimaansa ulkopuolella, mutta viime vuoden syyskuussa hän nousi otsikoihin ympäri maailmaa. Mars jäi tuolloin nimittäin kiinni kokaiinin hallussapidosta Las Vegasissa.

E! Online –julkaisun saamien tietojen mukaan Bruno Mars on nyt saanut syytteen törkeästä huumausaineiden hallussapidosta. Bruno Mars neuvottelee syytteestä tällä hetkellä Las Vegasin syyttäjien kanssa, sillä hän ei haluaisi joutua vankilaan. Marsin oikeudenkäynti pidetään 4. helmikuuta, ja hän on tuolloin velvollinen olemaan läsnä.

Tähden ensikertalaisuus rikoksentekijänä ja suhteellisen vähäinen rikos voivat vaikuttaa tuomioon lieventävästi. Mikäli niin käy, hänen uskotaan saavan 2.000 dollarin sakot, vuoden epävirallisen koeajan, 200 tuntia yhdyskuntapalvelua ja terapiakäyntejä asiantuntijoille.

Bruno Mars jäi joulukuussa kiinni Hard Rock -hotelli-kasinon vessasta, kun siivooja soitti turvamiehille miehen oltua vessakopissa epätavallisen pitkään. Turvamiesten tullessa sisään laulajalta löydettiin 2,6 grammaa kokaiinia. Myöhemmin hänestä otettiin poliisiasemalla pidätyskuva, jossa Bruno Mars monista muista pidätetyistä poiketen hymyilee leveästi.