Teinitähdet elokuvatreffeillä – Justin Bieber oli alaikäinen! Katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Monien fanien sydämet kuitenkin särkyivät, kun idoli ryhtyi seurustelemaan kollegansa Selena Gomezin kanssa.

Pari on ikuistettu jo useita kertoja yhdessä. Nyt heistä on saatu ikuistettua myös video. Videolla nähdään, miten Justin Bieber ja Selena Gomez naureskelevat ja hymyilevät ”syyllisen” näköisinä. Tähtipari oli elokuvatreffeillä Burbankin elokuvateatterissa. He kävivät katsomassa No Strings Attached -elokuvan. Nyt ihmetellään miten Bieber pääsi katsomaan ”R-rated” -elokuvaa, koska 17 vuoden ikäraja ylitti hänen oman ikänsä.

16-vuotias Justin Bieber ja 18-vuotias Selena Gomez on nähty julkisuudessa useasti hempeissä tunnelmissa. Äskettäin Justin lähetteli rakkaalleen kuvaviestejä kuvaussession tiimellyksessä. Justin joutui riisumaan kuvauksissa paitansa, ja sen jälkeen mies otti itsestään kuvia ja kertoi lähettävänsä ne tyttöystävälleen.

– Hän oli todella söpö lähettäessään viestejä. Hän ei maininnut Selenaa nimeltä, mutta me tiedämme kyllä kuka se oli, lähde kertoi.