Pettäjäfutari haluaa seksikkäimmän popparin takaisin – kolmiodraama

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna aviomieheestään Ashley Colelle, joka on maineikas brittiläinen jalkapallotähti. Joulukuussa Ashley ja Playboy-lehdestä tuttu amerikkalainen realitytähti Kayla Collins ryhtyivät seurustelemaan. Suhde päättyi viime viikolla, mutta nyt Ashley Cole on otsikoissa Cherylin takia.

Ashley Cole haluaa exänsä Cheryl Colen takaisin. News of the World -julkaisun saamien tietojen mukaan Ashley ja Cheryl ovat säilyneet eronsa jälkeen hyvissä väleissä. He soittelevat ja tekstiviestittelevät toisilleen säännöllisesti. Ashley uskoo saavansa naisen takaisin, mikäli hän jaksaa olla sinnikäs ja lannistumaton. Cheryl on alkanut lämpeämään hänellle, mutta yhteiskuviin Cheryl ei kuitenkaan ole vielä halunnut. Cheryl Cole seurustelee tällä hetkellä Derek Houghin kanssa, mikä on myös este.

– Ashley kertoi Cherylin olevan jo lämmennyt hänelle, sillä merkit ovat selviä. Ashley rakastaa exäänsä hurjan paljon, ja hän palaisi tämän kanssa yhteen vaikka heti. Ashley oli äskettäin niin varma Cherylin tunteiden määrästä, että hän pyysi tätä kanssaan National Television Awards -gaalaan. Cheryl ei kuitenkaan suostunut hänen seuralaisekseen, sillä hän ei halua yhteiskuvia Ashleyn kanssa, lähde kertoi News of hte World -julkaisulle.

Cheryl Cole näytti kykynsä punaisella matolla. Poptähti nähtiin National Television Awards -gaalassa todella näyttävänä. Tiukka bondage-tyylinen musta mekko paljasti kaunottaren hoikan vartalon ja tatuoinnin tämän alaselästä. Kuvissa hymyilevä tähti ei näytä onnettomalta, vaikka X Factor -ohjelman tuomarivirka onkin vaarassa peruuntua. Kaunotar antoi myös nimikirjoituksia hyväntuulisen oloisena.