David Arquette pääsi vieroituksesta: ”Haluaa pysyä raittiina”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Frendit-tähti Courteney Cox ja hänen aviomiehensä David Arquette erosivat taannoin. Ero oli raskasta aikoo heille molemmille, mutta Arquettelle se osoittautui todella hankalaksi tilanteeksi. Alkoholiin ratkennut Arquette meni vieroitushoitoon, josta hän on nyt vapautunut.

People-lehden mukaan David Arquette poistui vieroitushoidosta hyvillä mielin. Arquetten edustaja vahvisti Arquetten olevan nyt hiukan paremmassa kunnossa. Hän kärsi nimittäin eron aiheuttamasta hermoromahduksesta astuttuaan vieroitushoitoon tammikuun alussa. Lähde kertoi People-lehdelle syyn vieroitushoidolle olleen kuitenkin paljolti muussa kuin viinassa. Mies tarvitsi apua henkisiin vaikeuksiinsa, sillä hän oli aivan lopussa.

– Arquette romahti eron takia henkisesti. Hän joi alkoholia, mutta se johtui hänen olotilastaan. Arquette yritti paeta alkoholin avulla pahaa oloaan. Vieroitushoito auttoi häntä kohtaamaan ongelmansa uudella tavalla. Nyt hän haluaa pysyä raittiina. Hän on valmis jatkamaan elämäänsä ilman Coxia, eikä hän sulje pois mahdollisuutta olla onnellinen jonkun toisen naisen kanssa, lähde kertoi People-lehdelle.

Courteney Coxin ja David Arquetten avioliitto oli ollut jo pitkän aikaa vaikeuksissa, mutta Arquetten salasuhde oli lopullinen tappoisku avioliitolle. Mies oli pettänyt Coxia toisen naisen, malli-tarjoilija Jasmine Waltzin, kanssa. Waltz kertoi seksin olleen “nopeaa ja kivutonta, eikä kovin ihmeellistä”. Arquette itse julkaisi Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki “Hyviä aikoja”.