Kim Kardashian katuu alastonkuviaan: ”Enemmän alasti kuin Playboyssä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian julkaisi äskettäin Twitter-sivustollaan kuvan itsestään uudessa Midor-mekossa. Tässä mainostarkoituksessa julkaistussa kuvassa uhkea realitytähti nähdään poseeraamassa kyseisessä antavassa mekossa kuvausten tiimellyksessä. Nyt Kim Kardashian pohtii alastonkuviaan.

Kim Kardashian muisteli viime vuoden kuvia, joissa hänet nähtiin alastomana maalattuna hopeanvärisellä maalilla. Kuvat julkaistiin W Magazine -lehdessä, mutta ne eivät vaikuttaneet Kim Kardashiaan tavalla, jolla hän oletti niiden vaikuttavan. Otoksien taiteellisuus ei tuntunut jälkeenpäin hyvältä, vaikka niissä ei nähty edes hänen rintojaan. Alastomuus teki hänet masentuneeksi, mikä tuli selväksi Kourtney and Kim Take New York –realitysarjan avausjaksossa.

– Olin kuvissa alasti, vaikka ihoni oli maalattu hopeamaalilla. Valokuvaaja Mark Seliger tekee kaikesta taidetta, sillä hän liittää kuviinsa ja malleihinsa tuonkaltaisia yksityiskohtia. Tällä hetkellä se kuitenkin masentaa minua. Olin kuvissa enemmän alasti kuin esimerkiksi Playboy-lehden kuvissa. Olen oppinut läksyni nyt. En koskaan enää suostu alastonkuviin, en vaikka niitä haluaisi ottaa Vogue-lehti, Kim Kardashian kertoi Kourtney and Kim Take New York –realitysarjassa siskolleen Kourtneylle.

Kuusi miljoonaa dollaria viime vuonna ansainnut Kim Kardashian kertoi viime viikolla antavansa tuloistaan peräti kymmenyksen lahjoituksena kirkolle.

– Minä lahjoitan kaikista tuloistani kymmenen prosenttia kirkolle. Teen tämän joka vuosi. Kyse ei ole pelkästään auttamisesta. Tärkeintä on löytää yhteys siihen kohteeseen, jota haluaa auttaa. Minä haluan tietää, että kaikella on tarkoituksensa. Ilman yhteyttä tarkoitusta ei voi olla. Kaikella on merkityksensä.