Näyttelijäkaunottaret villitsivät palkintogaaloissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Glee-televisiosarjan kaunotar Lea Michele oli vastikään otsikoissa, sillä tähti esittää laulun America the Beautiful amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotisessa loppuottelussa, Super Bowlissa. Nyt kaunor nähtiin seksikkäänä Screen Actors Guild Awards -gaalassa.

Lea Michelen yllä oli valkoinen avokaulainen mekko. Tähti näyttää siinä todella upealta, mutta kovan vastuksen Michelelle antoi Mila Kunis. Kuniksen punainen avonainen asukokonaisuus, sekä tyyliin sopivat korkokengät tekivät hänestä todella upean näköisen naisen. Huippusuositusta 70’s Show -komediasarjasta suomalaisillekin tunnetuksi tulleen Mila Kunisin tuorein elokuva on The Black Swan.

Mila Kunis paljasti taannoin eronneensa poikaystävästään Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Culkin tuli tutuksi roolistaan elokuvissa Yksin kotona. Kunis kertoi samalla olleensa vielä kaksi kuukautta sitten puoliksi sokea, sillä hän ei nähnyt mitään toisella silmällä. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt tästä, ja hän pystyi salaamaan ongelmansa kollegoilta. Kunis kävi leikkauksessa, jonka avulla hän sai näkönsä takaisin.