Munamies menettänyt asemiaan – Aku Hirviniemen Harjakainen kirii

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Riku Niemisen luoma sketsihahmo Munamies on ollut viime viikot Putous-sketsiohjelman kestosuosikki. Facebookissa sympaattista piipittäjää fanittaa ilmiömäiset 134.000 ihmistä ja eräs kansainvälinen peliyhtiö antaa Munamiehen voiton kertoimeksi 1,20. Nyt kilpaileva hahmo on kuitenkin saavuttanut ylivoimaista ennakkosuosikkia.

Munamiehen perässä nousee kovaa vauhtia valvova rakennusmestari Timo Harjakainen, jota esittää kisan viime kauden voittaja Aku Hirviniemi. Ilmeikäs näyttelijä on saanut kiitosta veteraanikoomikoilta muuntautumiskyvystään ja yleishauskuudestaan. Kilpailun edetessä nämä ominaisuudet alkavat painaa yhä enemmän.

Hörhön kylästä Itä-Suomesta kotoisin oleva Mikko Zetterberg, jota ei hesalaisten kilpailut kyllä paljon kiinnosta, ei jaksanut enää viime jaksossa kiinnostaa yleisöä. Kaikkea ylpistymistä vieroksuvan maalaismiehen suosio alkaa hiipua ja elämäniloinen matkamies Mr. Mallorca on kiilannut hänen ohitseen kolmanneksi kertoimella 8,00.

Ohjelman toisen kauden neljännessä jaksossa laukkunsa joutui pakkaamaan ”engrantia” solkkaava hierojatar Sui-Hing. Putousuhan alla oleva Jukka Rasilan esittämä haaparantalainen missi Pilvi Pouta sai viimeksi huokaista helpotuksesta, mutta peliyhtiö uskoo lähdön hetken koittavan lauantaina.