Rihannan hakannut poikaystävä vaatii lähestymiskiellon kumoamista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittu r&b-tähti Rihanna joutui helmikuussa 2009 silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Tämä hakkasi tähden sairaalakuntoon, eikä tämä ollut edes ensimmäinen kerta. Brown tuomittiin yhdyskuntapalveluun, ja hän sai myös lähestymiskiellon Rihannaan. Nyt kielto halutaan kumota.

Lähestymiskiellon pituudeksi määrättiin viisi vuotta, joka on Chris Brownin mielestä liikaa. News of the World -julkaisun saamien tietojen mukaan Brown anoi äskettäin Los Angelesin tuomioistuinta kumoamaan lähestymiskiellon. Tämä siksi, että mies voisi osallistua samoihin palkitsemistilaisuuksiin ja juhlatilaisuuksiin Rihannan kanssa. Brownin pyyntö on nyt käsitelty, mutta siihen ei tehty vielä lopullista päätöstä. Tuomari Snegg haluaa saada ensin Rihannan mielipiteen asiaan.

– Brown on suorittanut vaaditut 581 yhdyskuntapalvelutuntia kunniakkaasti, mikä toisaalta osoittaa hänen ottavan nykyään vastuuta itsestään. Brown on tehnyt kaiken, mitä häneltä on vaadittu. Hän on vielä kuitenkin koeajalla. En voi kumota lähestymiskieltoa näin vähin perustein, ja tästä tarvitsemme myös Rihannan itsensä mielipiteen, tuomari Patricia Snegg kertoi lehdistötiedotteessa.

– Brownin anomus on toimitettu Rihannan lakimiehen David Etran luettavaksi. Tuomioistuin tekee päätöksen vasta sitten, kun Rihanna ja hänen lakimiehensä ovat tulleet kuulluiksi. Muutos ei astu sitä ennen voimaan, joten Brownin täytyy olla kärsivällinen.