Traaginen ihmiskohtalo American Idol -ohjelmassa koskettaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

American Idol -televisio-ohjelma on tuonut lähivuosien aikana monia uusia tähtiä julkisuuteen. Tänä vuonna ohjelman tuomareina toimivat Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler. Uusin kausi käynnistyi Yhdysvalloissa 19. tammikuuta, ja koelaulajien joukosta löytyi nopeasti 15-vuotias voittajasuosikki Lauren Alaina. Nyt hän on saanut kilpailijan.

Kyseessä on 27-vuotias Chris Medina, jonka koe-esiintyminen paljasti tämän osaavan laulaa todella hyvin. Taidot takasivat hänelle pääsyn jatkoon. Medina esitti Breakeven-yhtyeen kappaleen The Script, mutta tuomarit halusivat tietää hieman taustoja Medinan kappalevalinnasta.

Tuomarit olivat myös kiinnostuneita Medinan motiivista osallistua American Idol -kisaan. Medina kertoi haastattelussa, että hän on kihloissa liikenneonnettomuudessa vammautuneen Juliana Ramosin kanssa.

– Kihlauduimme kaksi vuotta sitten, ja kihlauksen jälkeen aloimme suunnitella häitä. Juliana joutui pian kihlautumisen jälkeen vakavaan auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hän halvaantui ja kärsii edelleen vaikeasta aivovammasta. Minä tuen häntä kaikessa, ja hänkin tukee minua. Tämä oli minun unelmani, joten tämä lauluesitys tulee suoraan sydämestäni. Laulan sen Julianalle, Chris Medina kertoi tuomareille.

Chris Medinan esitys sai kyyneleet raadin silmiin, ja he halusivat nähdä myös Julianan. Tämä tuotiin pyörätuolissa studioon, ja nainen pääsi kättelemään herkistyneitä tuomareita. Julianan kasvoilta kuvastui ilo ja hämmennys. Steven Tyler halasi Julianaa suudellen tätä samalla poskelle. Myös muut lähiomaiset olivat mukana studiossa, koska tuomarit halusivat kertoa heille kaikille Medinan päässeen jatkoon.