Sinkkuelämää-seksipommi lihotti itseään – leffasuhde teinipoikaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuonna Suomessa sai ensi-iltansa Sex And The City 2 -elokuva, jossa nähtiin muiden muassa näyttelijä Kim Cattrall. 54-vuotias Cattrall ei näytä enää intiimejä paikkojaan kameralle, mutta nainen on silti tarkka vartalostaan. Nyt hän paljastaa haluavansa lisää painoa.

Kim Cattrall kertoo Extra-julkaisulle näyttelevänsä seuraavassa elokuvassaan 50-vuotiasta naista. Roolia varten Cattrall joutui lihottamaan itseään muutaman kilon, mikä tuntui hänestä sangen hyvältä. Kuvauksien päättymisen jälkeen hän valitettavasti laihtui takaisin entisiin mittoihinsa. Tämä teki hänet onnettomaksi, sillä pieni lisäpaino teki hänen mukaansa hyvää hänen hoikalle vartalolleen.

– Olen roolissani 50-vuotias nainen, joka rakastuu 17-vuotiaaseen poikaan. He alkavat tapailemaan toisiaan, mikä kuulostaa hassulta. Valkokankaalla se on kuitenkin herkkä ja romanttinen rakkaustarina. Lihotin itseäni kyseistä roolia varten noin 9 kiloa. Kilojen kerääminen oli taivaallista, mutta niiden poislähteminen helvettiä. En halunnut laihtua, Kim Cattrall kertoi Extra-julkaisulle.