Komediatähdelle tehtiin munuaissiirto: ”Kuin uusi mies”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen näyttelijä Tracy Morgan on tullut tutuksi erityisesti Saturday Night Live -televisio-ohjelman näyttelijänä. Morganin tuorein elokuva Death At A Funeral oli elokuvateattereissa keväällä 2010. Nyt mies on otsikoissa terveytensä takia.

Tracy Morganille tehtiin nimittäin munuaissiirto joulukuussa. Tähti nähtiin nyt Screen Actors Guild Awards -gaalassa varsin hyväntuulisen oloisena. Munuaissiirto oli Access Hollywood -julkaisun saamien tietojen mukaan sujunut hyvin, eikä tähdellä ole enää estettä työnteolle. Morgan kertoi olevansa kunnossa ja hän tuntee olevansa kuin uusi mies. Leikkaus tehtiin 10. joulukuuta, eikä hän sen jälkeen voinut tehdä uutta 30 Rock -televisiosarjaansa.

– Munuaissiirto oli täydellinen valinta ja se onnistui sataprosenttisesti. Sairastuin sokeritautiin vuonna 1996, mikä oli tuolloin shokki. Vuosien mittaan totuin sairauteeni, mutta tiesin olevani silti heikoilla jäillä sen kanssa. Munuaissiirron avulla sain uuden elämän. Voin taas tehdä 30 Rock -televisiosarjaani, Tracy Morgan kertoi Access Hollywood -julkaisulle.

42-vuotias Tracy Jamal Morgan on esiintynyt muiden muassa elokuvissa Sekopäät, Luunmurskaajat, First Sunday, Superhero Movie, Cop Out ja Deep in the Valley. Seuraavaksi hänet nähdään elokuvissa The Son of No One ja Nailed. Tähti oli naimisissa 23 vuotta, mutta erosi vaimostaan vuonna 2009. Morganilla on ex-vaimonsa kanssa kolme lasta, joiden nimet hän on tatuoinut ihoonsa.