Britney Spears viettelee uuden levynsä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears julkaisee pian uuden kovasti odotetun albuminsa. Tänään uuden levyn nimi ja kansikuva julkaistiin lehdistötilaisuuden sijaan sosiaalisessa mediassa. Albumin nimeksi on tulossa Femme Fatale. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Hold It Against Me on noussut jo hitiksi ympäri maailmaa.

Maailmalla 15. maaliskuuta julkaistavan levyn kansikuvassa nähdään sensuelli lähikuva Britney Spearsin kasvoista, kun hän itse pitää toisella kädellä kiinni hiuksistaan. Britney itse julkaisi kansikuvan Twitter-blogissaan. Julkaisun yhteydessä Spears kertoi vuodattaneensa tähän levyyn ”kahden vuoden ajan sydämensä ja sielunsa”.

– Seksikäs ja voimakas. Vaarallinen, mutta mystinen. Cool, mutta itsevarma, Britney kirjoitti.

Britney Spears Femme Fatale Cover