Egotrippi tekee paluun – kiertue alkaa huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen popin suursuosikki Egotrippi palaa pitkältä esiintymistauoltaan ja lähtee huhtikuussa keväiselle keikkapyrähdykselle. Huhtikuun puolessa välissä Egotrippi esiintyy Levillä ja Rukalla sekä pääsiäisen tienoolla Helsingissä, Jyväskylässä ja Pieksämäellä.

Kevään keikoille valmistautumisen ohessa bändi työstää myös uutta albumiaan.

Egotrippi on 18-vuotisen uransa aikana varmistanut paikkansa suomalaisyleisön sydämissä kauniilla ja tarttuvilla melodioillaan sekä oivaltavilla ja koskettavilla teksteillään. Yhtye on julkaissut seitsemän pitkäsoittoa, joista viimeisin ”Maailmanloppua odotellessa” julkaistiin lokakuussa 2008. Albumi toi yhtyeelle kolme Emmaa vuoden pop-albumi-, vuoden albumi- ja vuoden yhtye -sarjoissa.

Ke 13.4. Levi, Hullu Poro Areena

La 16.4. Rukatunturi, Ski Bistro

To 21.4. Helsinki, Virgin Oil Co

Pe 22.4. Jyväskylä, Lutakko

La 23.4. Pieksämäki, Hotelli Savonsolmu