Aubrey O’Day n varustus pullisteli kireässä topissa – mukana Playboy-malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija jaPlayboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut povekas kaunotar yllätti viime vuonna julkaisemalla verkossa kuvan itsestään alastomana saunan lauteilla. Tällä kertaa Aubrey poseeraa nettikuvassaan pienessä ja paljastavassa topissa yhdessä Playboy-malli Carmen Electran kanssa.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.

aubrey oday