Adam Lambert Sauli-uutisoinnista: ”Tämä on oikeastaan aika hauskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -julkkis Sauli Koskinen, eli BB-Sauli, on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa myös Yhdysvalloissa, koska hän viihtyy poptähtenä maailmanlaajuista suosiota nauttivan Adam Lambertin seurassa. Miehet eivät ole vahvistaneet seurusteluaan, mutta kuvat ovat kertoneet omaa kieltään.

Viime viikolla käsikynkässä ravintolaillan jälkeen paikalta poistuneet Adam ja Sauli on nähty jo useita kertoja yhdessä, ja amerikkalaislehdet ehtivät jo julistaa parin vahvistaneen poseerauksillaan seurustelunsa. Nyt Adam kuitenkin toppuuttelee huhuja. Hän nimittäin kommentoi yksityiselämäänsä koskeneita huhuja Twitter-blogissaan.

– Media on kirjaimellisesti muokannut yksityiselämäni sellaiseksi joka sopii heille. Pitäkää kiinni oletuksistanne valokuvaajat ja bloggarit. Tämä on oikeastaan aika hauskaa, Adam Lambert kirjoitti.

Äskettäin Sauli noteerattiin amerikkalaisissa viihdelehdissä, kun hän oli mukana juhlimassa Adamin 29-vuotispäivää. Tuolloin hän sai ensimmäisen oman kuvagalleriansa Socialite Life -viihdelehden verkkosivuille.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.