Wikipedia syyllinen Christina Aguileran uskomattomaan skandaaliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina yli satamiljoonaa televisiokatsojaa seurasi maailman suurinta yksittäistä urheilutapahtumaa, kun Super Bowl -ottelu lähetettiin suorana lähetyksenä ympäri maailmaa Dallasista, Yhdysvalloista. Tapahtuma on tunnettu viihdealan supertähdistään, joita tapahtumassa esiintyy useita.

Yksi tämän vuoden tapahtumassa esiintyneistä tähdistä oli viisinkertainen Grammy-voittaja Christina Aguilera, joka sai kunniatehtävän laulaa Yhdysvaltojen kansallislaulu ottelun aluksi. Aguileran onnistui kuitenkin laulamaan kappaleen väärin. Hän pyysi tapausta nopeasti anteeksi, mutta ”vuosikymmenen suurimmaksi skandaaliksi” nimetty virhe oli jo tapahtunut.

Eilen syitä moiseen virheeseen pohdittiin kovasti myös julkisuudessa, ja pian selvisi että Christinan väärin laulamat sanat olivat samalla tavalla väärin Wikipediassa. Christina ei ole itse paljastanut virheensä syytä, mutta merkit osoittavat tähän yhteisölliseen tietosanakirjaan. Poptähti totesi anteeksipyyntönsä ohella antaneensa tunteidensa viedä niin kovasti, että hän sekosi kappaleen kohdassa. Selitystä ei ole kuitenkaan uskottu.

Burleski-elokuvassa parhaillaan valkokankaalla esiintyvä Christina Aguilera pahoitteli noloa virhettään Twitter-blogissaan. Kansallislaulun väärin laulamista ”koko kansan” silmien edessä lukeutuu varmasti viihdealan noloimpiin mahdollisiin mokiin. Myös monet amerikkalaiset viihdelehdet ovat nimenneet Christinan esiintymisen vuoden noloimmaksi mokaksi.