Avril Lavigne perheenäiti-tyylisissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne vahvisti tammikuun alussa julkaisevansa pian uuden albumin. Goodbye Lullaby! –niminen albumi sisältää singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt odotuksiin. Eilen Avril kertoi, että ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä.

Nyt Avril on kuitenkin tarjonnut silmänruokaa Vanity Fair -lehden Italian version sivuilla. Lehden kuvissa hänet nähtään kuitenkin hyvin poikkeuksellisessa asussa, sillä perinteisen skeittirock-tyylin sijaan kanadalaistähti poseeraa ennemminkin perheenäiti-tyylisenä. Monissa viihdelehdissä uusi tyyli on tyrmätty suoralta kädeltä. Samoissa kuvissa hän tosin poseeraa myös rintaliivit paljaana.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa.