Olivia Wilden asut eivät jättäneet arvailujen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ensi-iltansa saaneen Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Hän poseeraa nykyisin viikoittain tunnettujen miesten- ja muotilehtien kansikuvissa ja julkkisjuhlissa. Viime viikolla Olivia oli mukana Vogue-lehden juhlissa Pariisissa.

Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden äskettäin Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä. Nyt Olivia Wilde on saanut oman näyttävän kuvagallerian, johon on koottu hänen näyttävimpiä kuviaan vuosien varrelta. Niissä kaunotar poseeraa hyvin paljastavissa asuissa.

26-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivian aviomies on italialainen Tao Ruspoli. Pariskunta tapasi toisensa Wilden ollessa vielä 18-vuotias nouseva tähti. Avioliittoon heidät vihittiin jo puolen vuoden seurustelun jälkeen.