Photoshop-moka: Marisa Millerin käsi katosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt huippumalli nähdään poseeraamassa Victoria’s Secret -vaatemerkin mainoksessa täysissä pukeissa, mutta jotain on kuitenkin jäänyt vielä puuttumaan. Hänen vasen kätensä on nimittäin vahingossa jäänyt kuvankäsittelijän pöydälle. Myöhemmmin kuva päivitettiin versioon, jossa myös käsi oli mukana.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa taannoin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi äskettäin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.

Marisa Miller Photoshop Fail