Christina Aguilera kompuroi rintavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime kuukausina ammatillisesti hieman alavireessä, kun hänen tuorein Bionic-albuminsa ei lunastanut odotuksia. Eilen popkaunotar oli esiintymässä Grammy-gaalassa.

Christina onnistui jälleen sunnuntaina epäonnistumaan esiintymisessään, sillä hän kompuroi esiintymislavalla esityksensä loppupuolella ja kaatui lopulta kesken esityksen. Katso kuvat tilanteesta tästä.

Äskettäin Christina Aguilera oli otsikoissa mokattuaan nolosti 110 miljoonan televisiokatsojan edessä Super Bown -ottelun yhteydessä. Hän oli nimittäin saanut kunnian esittää maailman suurimmassa urheilutilaisuudessa Yhdysvaltojen kansallislaulun, mutta onnistui laulamaan sen väärin. Ilmeisesti neitokainen oli tarkistanut sanat Wikipediasta, sillä siellä lyriikat olivat tapahtumahetkellä samalla tavalla väärin.