Potter-kaunotar Emma Watson: ”Huhut ovat totta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa naispääosaa kymmenen vuoden ajan näytellyt Emma Watson nousi menestyselokuvien myötä maailman eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Vuoden 2009 tulotilastoissa hän jätti äskettäin kaikki Hollywoodin naistähdet.

Nyt Emma Watson saanut ensimmäisen merkittävän elokuvaroolin Potter-uransa jälkeen. Variety-lehden mukaan hänet on kiinnitetty The Perks of Being a Wallflower -elokuvan päärooliin. Emma vahvisti tiedon Facebook-sivuillaan.

– Hei kaikki. Halusin teidän vain tietävän, että huhut ovat totta. Minä tulen esittämään Samin roolia The Perks of Being a Wallflower -elokuvassa yhdessä Logan Lermanin kanssa, Emma Watson kirjoitti.

Taannoin Emma Watson paljasti leikanneensa hiuksensa lyhyiksi, koska halusi osoittaa myös ulkoisesti uuden aikakauden alkaneen elämässään Potter-elokuvien viimeisten kuvausten jälkeen. Samalla hän on ryhtynyt tekemään entistäkin enemmän mallintöitä muiden muassa useille kansainvälisille muotimerkeille.