Idols-Lassi Valtonen: ”Kunhan ei mitään tappouhkauksia tuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä suosikkilaulajista on 20-vuotias Idols-Lassi, eli Lassi Valtonen. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Lassia, joka kertoi itsestään ja kuulumisistaan.

– Olen rehellinen, ehkä joskus hankala luonne. Kuitenkin täysin oma itteni enkä esitä muuta mitä en ole, Lassi Valtonen kertoi.

Rumpuja pikkupojasta saakka soittanut laulajalupaus kertoi, ettei ole koskaan ottanut laulutunteja ja että hän ei itse kirjoita lainkaan musiikkia. Vierailevana tuomarina toimineen Jonna Geagean hurmannut laulajalupaus uskoo kuitenkin selviytyvänsä finaaliin lauluäänensä avulla. Hän kertoi myös missä menee julkisuuden ja yksityisyyden raja.

– Jaa-a, kunhan ei mitään tappouhkauksia tuu, Lassi kertoi Staran Chaos Tube -blogille.