Martina Aitolehti tihkuu seksiä tuoreissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Martina Aitolehti yrittää parhaillaan jo toistamiseen saada jalansijaa musiikkimarkkinoille. Ensimmäinen yritys nähtiin jo vuosia sitten, kun hän levytti Salarakkaat-nimellä yhdessä Marika Fingerroosin kanssa. Tuolloin menestystä ei juuri siunaantunut.

Nyt Martina Aitolehti tekee vuorostaan soolouraa, sillä häneltä julkaistiin tammikuun lopussa ensimmäinen soolosingle 9 Digits. Kokonainen albumillinen musiikkia päätyy kauppoihin myöhemmin.

Levy-yhtiö tiedotti taannoin, että levyn tekijätiimiin kuuluu myös kotimainen hittinikkari Jaakko ”JS16” Salovaara. Yksi hänen kappaleistaan onkin päätynyt sattumalta suomalaisen kohujulkkiksen levylle. Nyt levy-yhtiö Universal on julkaissut Martinasta uudet markkinointikuvat.

Martina Aitolehti

Martina Aitolehti