25-vuotiaalla opettajalla seksisuhde oppilaaseen – vuosiksi vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista tulee tasaisin väliajoin uutisia koulujen opettajista, joilla on ollut seksisuhde teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Parin viikon sisällä tapauksia on paljastunut ainakin kaksi, joissa molemmissa naisopettaja oli vietellyt teini-ikäisiä koulupoikia. Nyt tapaukset ovat saaneet seuraa.

Kyseessä on vakava asia, josta on tosin tehty pilaa muiden muassa South Park -animaatiosarjassa. Toisessa aiemmin paljastuneessa tapauksessa 31-vuotias naisopettaja vietteli 16-vuotiaan pojan ja toisessa 32-vuotias liikunnanopettaja vietteli viisi urheilujoukkueen nuorukaista. Tänään otsikoissa olleessa tapauksessa Frankford Elementary School -koulun 25-vuotias naisopettaja Lindsay Massaro vietteili sänkyynsä 15-vuotiaan oppilaansa.

Lindsay Massaro

New Jersey Herald -lehden mukaan Massaro oli houkutellut oppilaansa harrastamaan seksiä autossaan sekä kotinsa makuuhuoneessa. Tapaus tuli julki, kun pojan isä raportoi siitä poliisille maaliskuussa 2009. Nyt opettaja on tunnustanut tekonsa ja tulee saamaan todennäköisesti vankilatuomion. Syyttäjä vaatii asiassa peräti neljän vuoden vankeustuomiota ja koko loppuelämän kestävää seurantaa. Tuomio julistetaan 15. huhtikuuta.