Avril Lavignen tyylimuutos yllätti jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne vahvisti tammikuun alussa julkaisevansa pian uuden albumin nimeltään Goodbye Lullaby! Uusi levy sisältää singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt taannoin odotuksiin. Avril kuitenkin ilmoitti, että hän ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä.

Avril poseerasi viime viikolla Vanity Fair -lehden Italian version sivuilla yllättäen perheenäiti-tyylisenä. Skeittityyli oli siis jäänyt taakse. Nyt popkaunotar on palannut tuttuun tyyliinsä, mutta hiusten värjäyksessä hän on käyttänyt hieman muita värejä kuin hänelle ominaista mustaa. Lontoossa kuvatun Lavignen hiukset ottivat nimittäin todennäköisesti mallia sateenkaaresta.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa.