Lady Gagan kasvot kuin sci-fi -elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lady Gaga etsii jatkuvasti uusia tapoja shokeerata. Viime sunnuntaina laulaja osallistui Grammy-gaalaan, jossa hän hämmästytti katsojat saapumalla paikalle suuren muovisen munan sisällä. Nyt Gaga on jälleen keksinyt uuden tavan aiheuttaa hämmennystä.

Poppari vieraili aikaisemmin tällä viikolla Jay Lenon juontamassa The Tonight Show with Jay Leno -keskusteluohjelmassa, jonne hän saapui varsin erikoisessa asussa. Gagan päällä nähtiin nimittäin läpinäkyvä musta kaapu, joka paljasti tähden pienet alusvaatteet.

Lisäksi hän shokeerasi kasvoillaan, sillä laulajan vahvasti meikattuihin kasvoihin oli tehty outoja nystyröitä. Viime viikolla laulaja julkaisi uuden Born This Way -singlensä suuren plagiointikohun saattelemana. Tähden tuore single kuulostaa joidenkin mielipiteiden mukaan turhan paljon Madonnan Express Yourself -hitiltä.