Jessica Alban muhkeiden muotojen salaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä. Pian vuorossa on pakollinen tauko valkokankaalta.

Kerroimme eilen kuinka Jessica Alba osallistui viikonloppuna 2011 Orange British Academy Awards -gaalailtaan. Siellä hän poseerasi normaalia uhkeampana, eikä sininen iltapuku juuri peitellyt hänen muotojaan. Nyt on selvinnyt syy kasvaneisiin muotoihin. Jessica Alba on nimittäin raskaana. Hän ilmoitti asiasta eilen Twitter-blogissaan.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.