Katsojat hurmannut Idols-Eva Pennanen: ”Keikkoja Malesiassa ja Singaporessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä suosikkilaulajista on 24-vuotias Idols-Eva, eli Eva PennanenStaran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli häntä koelaulujen jälkeen.

Idols-Eva kertoi haastattelussa pitävänsä Idolsia yhtenä mahdollisuutena muiden joukossa, ja vaiheena matkassa, joka ei tule koskaan loppumaan. Koelauluissa katsojat hurmannut tuleva tähti harmitteli, että hänen osuutensa oli leikattu niin että katsojille muodostui hieman väärä kuva hänen esityksistään.

– Lauloin Katri Ylanderin Onko vielä aikaa ja Sarah Mclachlanin Angel. Harmi, etteivät näyttäneet Katri Ylanderin biisiä ensimmäisessä jaksossa. Jotkut ihmiset luulevat, että pääsin läpi ilman, että tarvitsi laulaa suomalaista musiikkia, Eva kertoi Chaos Tube -blogille.

Samalla nuori laulajalupaus paljasti keikkailleensa tähän mennessä jo myös ulkomailla.

– Olen esiintynyt Suomessa, Malesiassa ja Singaporessa. En ole ollut bändissä, mutta olen esiintynyt muutamissa kokoonpanoissa, Eva lisäsi.

Lue lisää Staran Chaos Tube -blogista.