Basistinsa traagisesti menettänyt hittibändi Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalaisen Slipknot-yhtyeen basisti Paul Gray menehtyi toukokuussa epäselvissä olosuhteissa, kun hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan. Myöhemmin selvisi, että hän kuoli huumeiden yliannostukseen.

Hajoamispisteessä käynyt yhtye saapuu ensi kesänä konsertoimaan Suomeen, kun se nähdään heinäkuun alussa Helsingin Kalasataman Sonisphere-tapahtumassa. Muita esiintyjiä ovat muiden muassa Opeth, In Flames, Sonata Arctica ja Stam1na.

Syyskuussa Slipknot-yhteen rumpali Joey Jordison kertoi Des Moines Register -lehdelle yhtyeen päättäneen jatkaa bändiuraa. Sen sijaan uutta materiaalia ei ole enää luvassa, sillä bändin keulahahmo Corey Taylor kertoi Kerrang!-lehdelle, että yhtye ei tule mahdollisesti enää levyttämään.

– Ollakseni v**un rehellinen minun täytyy sanoa, että en näe Slipknotin levyttävän mitään ilman Paulia. Hän oli niin v**un suuri osa musiikkiamme. Hänen kuolemastaan on vasta vähän aikaa ja me olemme vielä toipumassa siitä, Corey Taylor kertoi Kerrang!-lehden haastattelussa.