Uutisankkurin raju kuitti suorassa lähetyksessä – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Television uutisankkureilla on ollut jo vuosikymmenien ajan tapana heittää toisilleen kevyitä vitsejä lähetyksen lomassa. Myös niin sanottu loppukevennys on tuttu myös suomalaisille televisiokatsojille.

Nyt Britanniassa on kuultu paikallisten Kymmenen uutisten television naispuolisen uutisankkurin Belinda Heggen suusta keskimääräistä rajumpi kuittailu miespuoliselle kollegalleen Mark Aistonille. Kyse oli insertistä, jossa jalkapallojoukkueen kapteeni Andrew Strauss esitteli kameroille pienenpientä miniatyyrikokoista palkintopokaaliaan.

Studiossa Aiston ihmetteli kuinka ”jokin noin pieni voi olla niin vaikuttava”. Tähän Hegge heitti suorastaan pysäyttävän ja muutamia kysymyksiä aiheuttavan vastakommentin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.