Idols-juontaja Niina Herala: ”Martina Aitolehti on eronnut, voi voi”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen Idols-kausi on jo täydessä käynnissä, kun viime viikkoina televisioruuduissa on nähty koeleulujen satoa. Nyt Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa nähdään ohjelman juontajana tällä kaudella ensimmäistä kertaa toimiva Niina Herala. Hän ei mukanaoloaan pitkään pohtinut.

– Kun soitettiin että lähdenkö mukaan, niin ei sitä kauan tarvinnut miettiä. Tottakai lähden mukaan. On semmoinen positiivisesti jännittynyt fiilis tulevasta keväästä ja kaudesta, ja samaan aikaan semmoinen kysymysmerkki kun ei ole aikaisemmin tehnyt ohjelmaa, Niina Herala kertoi Chaos Tube -blogin haastattelussa.

Koelauluissa nähtiin tunteenpurkauksia laidasta laitaan.

– Sit on tullut sitä surua ja itkua ja se ei koskaan tietenkään tunnu kivalta, kun näkee, että joku pahoittaa mielensä tai tuntuu pahalta tai tulee kyynel silmään. Sille ei tietenkään voi mitään ja tulee muistaa, että elämä jatkuu vielä sen Idolsinkin jälkeen. Se on kokemuksena ollut varmasti jokaiselle hieno.

Juuri ennen Idolsin uuden tuotantokauden käynnistymistä televisioruuduissa Niina Herala oli perheensä kanssa hyvin ansaitulla lomalla Teneriffalla.

– Pidettiin lomaa. Puhelimet ja meilit kiinni, ja kun tultiin Suomeen niin ensimmäinen asia oli että Martina Aitolehti on eronnut. Ensimmäinen uutinen. Voi voi. Että tätä on tapahtunut kahden viikon aikana, Niina Herala naureskeli haastattelussa.