Johanna Tukiainen ja Henna Kalinainen sivalsivat kohuräppäriä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen ystävänsä Henna Kalinainen tarjoavat parhaillaan viihdettä kansalle hulvattomassa verkkovideossa. Tukiainen on astelemassa pian alttarille, kun hänen häitään odotetaan tanssittavaksi Saariselällä 26. helmikuuta.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään kuinka Tuksu ja BB-Henna ovat viettäneet ilmeisesti kostean illan ja päättäneet samalla taltioida hieman videomateriaalia. He saavat nimittäin ajatuksen kostaa kohuräppäri Petri Nygårdille hänen omilla keinoillaan, eli räppäämällä.

– Mä en halua edes lausua sen äijän nimeä ihan oikesti, Johanna Tukiainen toteaa.

– Hei jos me keksitään Petrille räppi? Jos se dissaa julkkiksia niin eikö me voida räpätä sille? Henna Kalinainen ehdottaa.

Tämän jälkeen Johanna Tukiainen aloittaa esityksensä, johon myös Henna liittyi mukaan.