Johanna Tukiainen ja Henna Kalinainen sivalsivat kohuräppäriä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen ystävänsä Henna Kalinainen tarjoavat parhaillaan viihdettä kansalle hulvattomassa verkkovideossa. Tukiainen on astelemassa pian alttarille, kun hänen häitään odotetaan tanssittavaksi Saariselällä 26. helmikuuta.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään kuinka Tuksu ja BB-Henna ovat viettäneet ilmeisesti kostean illan ja päättäneet samalla taltioida hieman videomateriaalia. He saavat nimittäin ajatuksen kostaa kohuräppäri Petri Nygårdille hänen omilla keinoillaan, eli räppäämällä.

– Mä en halua edes lausua sen äijän nimeä ihan oikesti, Johanna Tukiainen toteaa.

– Hei jos me keksitään Petrille räppi? Jos se dissaa julkkiksia niin eikö me voida räpätä sille? Henna Kalinainen ehdottaa.

Tämän jälkeen Johanna Tukiainen aloittaa esityksensä, johon myös Henna liittyi mukaan.

Uusimmat