Martinan ja Eskon avioero-julkisuustempussa alkamassa käsikirjoituksen toinen vaihe?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkispari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ilmoitti taannoin avioerosta. Ero sattui kuitenkin – jo toistamiseen – varsin osuvasti juuri sellaiseen hetkeen, kun pari tarvitsi kipeästi palstatilaa sekä Martinan musiikkiuran että pariskunnan pian alkavan realitysarjan takia.

Kuukausia valmisteltu musiikkiura julkistettiin realityohjelman tavoin näyttävästi pian eron jälkeen, joten julkkisparin eron todenperäisyys voidaan mahdollisesti kyseenalaistaa. Kerta ei olisi edes ensimmäinen, sillä taannoin pariskunta erosi hieman ennen häitään ja sai siten valtavan mediahuomion uudelle realityohjelmalleen. Pian he astelivat kuitenkin alttarille tuhansia palstamillimetrejä rikkaampana. Heti tuoreimman eroilmoituksen jälkeen ryhdyttiin arvailemaan tämänkertaisen eron mahdollisen käsikirjoituksen ennalta sovittuja käänteitä.

Mikäli kyseessä on julkisuustempaus, on siinä todennäköisesti otettu mallia amerikkalaisten realitytähtien vastaavista mediasuunnitelmista. Perinteisen kaavan mukaan eron jälkeen seuraa rajujakin riitoja, joita setvitään hetki lehdissä ja televisiossa. Sen jälkeen vuorossa on pieni tauko, ja käsikirjoituksen toisessa vaiheessa molemmat ilmoittavat lehdistön välityksellä kaipaavansa toisiaan ja heidät kuvataan yhdessä joko käsi kädessä tai peräti suutelemassa. Viime päivien otsikoissa onkin jo kerrottu, kuinka Martinalla on ”kova ikävä” Eskoa, joten suunnitelma näyttää etenevän parhaillaan toiseen vaiheeseen.

Suunnitelman kolmannessa vaiheessa pariskunta ilmoittaa harkitsevansa anteeksiantoa ja he matkaavat viikkolehden kustantamana aurinkolomalle selvittämään välejään. Sen jälkeen pari päättää kokeilla vielä kerran yhdessä asumista lapsensa takia, joskin vielä ilman seurustelua. Neljännessä vaiheessa julkkispari palaa entistä rakastuneempana takaisin yhteen ja pian sen jälkeen realityohjelman uusi tuotantokausi saakin jo ensi-iltansa televisiossa valtavan ilmaisen mainoskampanjan tukemana. Kaikki edellä mainittu on vastaaviin amerikkalaisiin tapauksiin perustuvaa arvailua, mutta tulevaisuus näyttää miten lähellä totuutta se on.