Älä tee aloittelijan virheitä – näin lähetät seksiviestisi oikein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa julkaistiin äskettäin valistusvideo, jossa erityisesti teini-ikäisiä tyttöjä kehotettiin olemaan lähettämättä omia alastonkuviaan poikaystävilleen. Lukuisat tytöt ovat joutuneet pulaan, kun alastonkuvat ovat vuotaneet verkkoon.

Tapaukset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, kun kännykät, kännykkäkamerat ja seksiviestit ovat yleistyneet myös nuoremmilla kuluttajilla. Yhdysvalloissa asiaan on otettu hieman toisenlainen näkemys, sillä Fox News on nyt julkaissut valistuksen sijaan seitsemän kohdan ohjeistuksen seksiviestien oikeaoppiseksi lähettämiseksi.

1. Ajoitus on kaikki kaikessa2. Ei viestejä kymmenen jälkeen3. Flirttaile, älä mene liian suoraan asiaan4. Älä viestittele juovuksissa5. Älä kerro suuria uutisia viestillä6. Sammuta puhelin ”yökylässä”7. Tarkista viesti vielä kerran ennen lähetystä

Televisiokanavan tempaus on aiheuttanut paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Osa on sitä mieltä, että seksiviestien lähettämiseen ei pitäisi rohkaista julkaisemalla ohjeistuksia, mutta osa pitää tempausta raikkaana tuulahduksena, koska yleensä seksiviesteistä puhutaan ainoastaan negatiivisessa sävyssä. Alla on kuitenkin ote Fox Newsin julkaisemista lyhenteistä, jotka käyvät ehkä myös suomalaiseen viestikulttuuriin.

IAYM: I Am Your MasterIWSN: I Want Sex NowK4Y: Kiss For YouLMIRL: Let’s Meet In Real LifeMOOS: Member Of The Opposite SexMOSS: Member(s) Of The Same SexNALOPKT: Not A Lot Of People Know ThatS2R: Send To ReceiveTDTM: Talk Dirty To MeWIN: Want It Now