Jennifer Lopez purskahti itkuun Idol-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Idols-tuotantokausi on parhaillaan käynnissä, mutta samaan aikaan samaista formaattia seurataan hieman suuremmassa mittakaavassa Yhdysvalloissa. Yksi ohjelman tuomareista on tällä tuotantokaudella latinotähti Jennifer Lopez. Nyt Lopez on joutunut tiukkaan paikkaan.

Varoitus! Sisältää juonipaljastuksen.

Jennifer Lopez purskahti nimittäin itkuun, kun hän hänen suosikkilaulajansa Chris Medina passitettiin ulos kisasta ja kotimatkalle. Kyseinen jakso nähdään Yhdysvalloissa ensi viikon torstaina. Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan latinopoppari oli niin tunteellinen, että muiden tuomareiden piti rauhoitella häntä.

Tilanne meni lopulta niin pitkälle, että ennen kuvausten jatkumista studioon jouduttiin kutsumaan meikkaaja ja kampaaja korjaamaan Jenniferin ehostusta. Lopulta supertähti oli saanut taas koottua itsensä kuvausten jatkumista varten. Medina oli jo aiemmin otsikoissa, kun hän toi studioon mukaansa vaikeasti vammautuneen tyttöystävänsä. Katso tästä amerikkalaisia koskettanut tyttöystävän vierailu Idol-studiossa.