Berlusconin teiniprostituoitu: ”Cristiano Ronaldo maksoi minulle seksistä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on ollut viime viikkoina tukalassa tilanteessa, kun hänen syytesuojaansa heikennettiin taannoin merkittävästi. Lukuisista rikoksista epäilty pääministeri joutuu pian oikeuteen vastaamaan seksin ostamisesta alaikäiseltä tytöltä.

74-vuotiaan Silvio Berlusconin väitetään maksaneen 17-vuotiaalle marokkolaistytölle seksistä, ja siitä rangaistus voi olla jopa 12 vuotta vankeutta.

Nyt samainen tyttö, Karima El Mahroug, on kertonut oikeusjutun tutkijoille harrastaneensa seksiä myös maailmankuulun jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa Madridissa sijaitsevassa hotellihuoneessa tammikuussa 2010. Tyttö väittää, että Real Madrid -joukkueen tähtipelaaja maksoi seksistä 4.000 euroa käteisellä. Ronaldoa edustava yhtiö kiisti eilen väitteet jyrkästi.

– Aiemmin tänään jotkut kansainväliset mediat ovat väittäneet, että minulla olisi ollut seksisuhde Karima El Mahrougin kanssa, joka on mukana Berlusconin seksiskandaalissa. Väitteiden mukaan minä olisi maksanut hänelle ja ollut tietoinen hänen iästään. Väitteet ovat täysin perättömiä. En tunne tätä naista enkä ole koskaan tavannut häntä, tiedotteessa todettiin.